Varaa online

Valkeisen Loman majoituspalvelujen varausehdot

Valkeisen Loma noudattaa majoituspalvelujen varaamisessa ja varattujen palvelujen peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen. Varaajan tulee olla täysivaltainen.

Varaaminen ja maksaminen

Asiakas voi suorittaa varauksen puhelimitse, sähköpostitse tai online-varausjärjestelmän kautta. Varauksen jälkeen Valkeisen Loma lähettää asiakkaalle kirjallisen varausvahvistuksen sähköpostitse tai varausvahvistus tulee sen online-varausjärjestelmän kautta, josta varaus on tehty. Ellei sähköpostiosoitetta ole, voidaan varausvahvistus lähettää halutessa postitse. Maksaminen tapahtuu joko paikan päällä tai laskulla etukäteen tai muun onlinevarausjärjestelmän maksuehtojen mukaan.

Varauksen peruuttaminen ja muuttaminen

Peruutus on aina tehtävä varauksen tekijän toimesta joko puhelimitse tai sähköpostitse tai mikäli varaus on tehty muusta kuin Valkeisen Loman omasta online-varausjärjestelmästä (https://valkeisenloma.bookingonline.fi/), myös peruutus on tehtävä kyseisen online-varausjärjestelmän kautta (Booking.com, Visit Ähtäri keskusvaraamo tmv.). Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Valkeisen Lomaan.

Mikäli varaus peruutetaan tai sitä muutetaan viimeistään 1 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta ja mahdollisesti jo maksetut rahat palautetaan. Mikäli varaus peruutetaan tai sitä muutetaan tätä myöhemmin tai asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100 prosenttia ensimmäisestä yöstä. Muun online-varausjärjestelmän kautta tehdyissä varauksissa noudatetaan kyseisen varausjärjestelmän omia maksu- ja peruutusehtoja.

Valkeisen Loman oikeus peruuttaa varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), Valkeisen Loma voi perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada Valkeisen Lomaan maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan.

Oleskelu huone- ja mökkimajoituksessa

Majoituksen hintaan sisältyy kesäkaudella ja muina erikseen ilmoitettuina sesonkiaikoina aamiainen. Muina aikoina aamiainen ei sisälly majoituksen hintaan, mutta sen voi saada lisämaksusta ennakkotilauksesta. Loppusiivous kuuluu majoituksen hintaan, mutta loman aikana asiakas huolehtii siivouksesta itse. Patjat, peitot ja tyynyt sisältyvät hintaan. Asiakas tuo mukanaan liinavaatteet ja kylpypyyhkeet tai ne voi vuokrata lisämaksusta Valkeisen Lomasta. Aurinkorinteen uusiin huoneisiin liinavaatteet ja kylpypyyhkeet kuuluvat hintaan, ellei muuta sovita.

Majoitustilaa saa käyttää enimmillään ennalta sovittu henkilömäärä (enimmillään majoitustilan virallisten vuodepaikkojen määrä). Teltan tai asuntovaunun käyttö Valkeisen Loman tontilla ilman omistajan lupaa ja ennakkovarausta on kielletty. Lemmikkieläinten tuomisesta on sovittava erikseen. Suurimpaan osaan huoneista ei saa tuoda eläimiä. Sisätiloissa tupakointi ei ole sallittua.

Tuloaika on klo 16.00–21.00, aiemmasta tai myöhemmästä tuloajasta on sovittava ennalta. Huoneen luovutus lähtöpäivänä tapahtuu klo 12.00 mennessä ellei muuta sovita.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet ovat sallittuja ainoastaan Mummon Mökissä, Emilian tuvassa sekä Kaapon ja Kaisan sekä Konstan kammareissa. Lemmikkieläinten tuonnista on sovittava erikseen ja niistä veloitetaan hinnaston mukainen lisämaksu (15 EUR).

Vahinkojen korvaukset

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheutuneet vahingot.

Valitukset

Kaikki lomakohteeseen liittyvät valitukset ja huomautukset on osoitettava viipymättä niiden ilmaannuttua. Mikäli asia ei vieläkään tule korjatuksi, asiakas voi tehdä kirjallisen valituksen Valkeisen Lomaan. Tämä tulee normaalisti tehdä kuukauden kuluessa varauksen päättymisestä. Mikäli asiakas ja Valkeisen Loma eivät pääse asiasta yhteisymmärrykseen, voi asiakas saattaa asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.

Sovellettava laki ja riitojen oikeuspaikka

Sopijapuolet pyrkivät ratkaisemaan sopimuksesta syntyneet riidat keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopimukseen, riidat ratkaistaan Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa Seinäjoella. Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

Oikeus hintojen muutoksiin

Valkeisen Loma varaa oikeuden oikaista hintojaan, jos lomapalvelun hintaan vaikuttavat verot tai julkiset maksut muuttuvat.