Ravintola Tallin Vintti

Vanhaan navettaan rakennettu kaksikerroksinen viihtyisä tilausravintola henkii menneiden aikojen tunnelmaa.

Varaa online

Juhlat

Häät, syntymäpäivät, sukujuhlat, ristiäiset, rippijuhlat… Aina löytyy syitä juhlia

Juhlapaikkana Valkeisen Loma on erinomainen vaihtoehto. Toteutamme juhlat toiveittesi mukaan ja huolehdimme, että juhlapäivästäsi tulee ikimuistoinen.

Häät tiedossa? Onneksi olkoon! Suositut kesälauantait varataan nopeasti, mutta kuinka olisi talvihäät tai häät ruskan väriloiston aikaan. Ikimuistoisen juhlapäivän jälkeen morsiuspari voi nauttia hääyöstä morsiusaitassamme.

Ravintola Tallin Vintti

Ravintolamme on kaksikerroksinen. Alas mahtuu ruokailemaan pöytien järjestelyistä riippuen 32-38 henkilöä. Yläkertaan paikkoja saa n. 70-80. Maksimissaan voimme kestitä noin sadan hengen tilaisuuden. Kesäjuhlissa lisää tilaa antaa loistava pihapiirin nurmikenttä puutarhakalusteineen. Kesän juhlissa nurmikkoa tallataankin ahkerasti ja monta ohjelmanumeroa vihkimisestä maljapuheisiin vedetään läpi ulkosalla auringossa.

Valmistamme juhlissa kuten myös muissa tilaisuuksissa tarjottavat ruuat itse omassa keittiössämme. Käytämme lähialueen tuotteita mahdollisimman paljon ja paljon myös ihan oman pihan antimia. Mehu on valmistettu oman pihan ja metsien marjoista ja kesäiset yrtit kasvavat puutarhassamme. Liha on suomalaista ja mahdollisimman lähellä tuotettua ja isännän savustama lohi on poronkäristyksen ohella talon erikoisuus. Tervetuloa siis aitojen makujen ruokapöytäämme!

Ravintolassamme on myös A-oikeudet eli voimme tarjoilla juhlissasi esimerkiksi ruoan kanssa viiniä ja jälkiruokakahvit konjakin kera.

Juhlabändiksi suosittelemme paikallista kokoonpanoa Sugardamsia ja myös muuta juhlaohjelmaa kannattaa tiedustella niin annamme mielellämme vinkkejä.

Teemme myös täytekakkuja tilauksesta, katso hinnasto tästä.

Kysy tarjousta: valkeisenloma@valkeisenloma.com tai 050-5666843 / Altti

Ryhmäruokailut

Tiloja voidaan muunnella aina tarpeen mukaan kokoustiloista juhlien näyttämöksi ja lounasryhmien tarpeisiin. Palvelemme ryhmiä tilauksesta ja rakennamme lounaan tai muun ruokailun tai kahvituksen aina ryhmän toiveiden mukaan. Kesällä majoittujille tarjoillaan aamiainen ravintolassa ja se toimii myös kesäkahvilana koko kesäsesongin ajan Juhannuksesta elokuun alkuun. Kaikki ruokailut vain tilauksesta ryhmille.

Ravintolahinnasto

Lounas  noutopöydästä

alk. 14 € / hlö, lapset 5-12v. -50 %. Tilauksesta ryhmille.
Hinta sisältää ruokailun noutopöydästä, jossa salaatteja, perunat, lämmin pääruoka (lihaa, kalaa tai kanaa), lämmin kasvislisuke sekä leivät ja alkoholittomat juomat. Jälkiruokana kahvi/tee sekä makea jälkiruoka (esim. kiisseli, pulla, leivos tms.sesongin mukaan).
Lisämaksusta ekstrasalaatti ja Isännän savustama lohi, jolloin hinta 17 € / hlö. Huomaathan, että juhlahinnasto räätälöidään aina erikseen.

Keittolounas

Alk. 10 € / hlö, lapset 5-12v. -50 %. Tilauksesta ryhmille.
Hinta sisältää keiton (lihakeitto, lohikeitto, kanakeitto tmv.), vihanneksia, leivät, levite ja juusto, alkoholittomat juomat. Jälkiruokana kahvi/tee sekä makea jälkiruoka(esim. kiisseli, pulla, leivos tms. sesongin mukaan).

Päivällinen noutopöydästä

alk. 19 € / hlö, lapset 5-12v. -50 %. Tilauksesta ryhmille.

Aamiainen noutopöydästä

9 € / hlö, lapset 5-12v. 4 €. Tilauksesta ryhmille.

Kahvi / tee sekä makea tai suolainen kahvileipä

4 € / hlö, lapset 5-12v. -50 %

Nuotiokahvit poroaitauksen laavulla

18 EUR/hlö, lapset 5-12v. 12 EUR. Nokipannukahvit ja sesongin mukainen makea kahvileipä nuotion ääressä, laavun lämmössä. Hinta sisältää jutustelua ja tarinaa Valkeisen tilasta entisajoista nykypäivään sekä porojen ruokinnan ja taputtelun.

  • Juhlahinnasto räätälöidään aina erikseen. Juhlat järjestämme aina koristeiluin ja alkumaljoin ja muine asiaankuuluvine järjestelyineen. Juhlaruokailuun kuuluvat valkoiset liinat, sesongin mukainen koristelu, alkumalja, juhlaruokailu ja täytekakkukahvit.
  • Kokoushinnasto erikseen
  • Minimilaskutus 12 henkilöä tai sopimuksen mukaan

Kaikki ruokailut runsaasta noutopöydästä, kotimaisista ja mahdollisimman lähellä tuotetuista raaka-aineista valmistettuna. Ruoka on itse valmistettua ja palvelemme ryhmää yksilöllisesti, emme pääsääntöisesti ota muita ryhmiä yhtä aikaa. Teemme kaikki ruoat laktoosittomista raaka-aineista, ellei muuta mainita. Mahdolliset erityisruokavaliot otamme huomioon, kun ne on ennalta ilmoitettu.

Kaikkiin ruokailuihin kuuluu halutessa tilan esittely entisajoista nykypäivään ja mielellään näytämme myös majoitustilojamme halukkaille.

Ravintolassamme on A-oikeudet eli voimme tarjota mm. ruuan kanssa viiniä ja kahvin kera konjakit. Asiakkaan omia juomia ei valitettavasti voi ravintolaan anniskelulain mukaan tuoda.