Aktiviteetit

Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen aktiviteettitarjontaamme!

Varaa online

Valkeisen monipuoliset aktiviteetit

Valkeisen pihapiirin saunaelämykset

Valkeisella nautit saunojemme leppoisissa löylyissä perheen tai ryhmäsi kanssa.

Savusauna ja palju

Meillä pääset nauttimaan vuosikymmeniä vanhasta savusaunasta ja saunomisen lomassa voi nauttia myös paljun lämpimästä vedestä.

Savusaunan ylälauteelle mahtuu kerralla noin 10-12 aikuista ja paljuun kerralla noin seitsemän aikuista. Savusaunalle tulee kylmä vesi ja lämmin vesi on isoissa saaveissa. Savusaunan löylyt riittävät n. 3-4 h saunomiseen. Saunan yhteydessä on yksi pukuhuone. Savusauna sijaitsee tilan pihapiirin laidalla ja sieltä on matkaa Ravintolarakennukseemme n. 50 m.

Savusaunahinnasto 31.3.2024 alkaen:
  • Savusaunan ja paljun hinta ryhmille: 330 eur/ryhmä (n. 3-4 h)
  • Kesällä lämmitysiltoina 20 eur/ hlö naisten ja miesten vuoroilla
  • Oma yksityinen perhevuoro lämmitysiltoina 60 eur/perhe/tunti
  • Paljun voi myös lämmittää Ravintolan tilaussaunan yhteydessä, hinta paljulle tällöin 210 eur/ryhmä. Ryhmät voivat tiedustella myös pakettitarjoustamme Savusaunasta, paljusta ja rantasaunasta!

Paljuamme valmistaa ähtäriläinen yritys AMH-Puu.

Rantasauna ja loistava hiekkapohjainen uimaranta

Keväällä 2019 remontoitu idyllinen puulämmitteinen rantasauna, joka sijaitsee loistavalla uimarannalla, on kesällä hyvin suosittu. Saunan lauteille mahtuu sopivasti perhe, n. 4-5 henkilöä. Saunan yhteydessä on pesuhuone ja takkahuone. Rantasauna on käytössä kevät-kesä-syysaikaan. Koska rantasauna on kesäiltaisin hyvin suosittu ja illassa vain rajallinen määrä tunteja, saunan voi mielellään varata jo hyvissä ajoin, vaikka jo majoitusvarauksen yhteydessä tai viimeistään saapuessa.

Huomaathan kuitenkin, että saunavuoron aikana sauna on omassa käytössä, mutta rannassa saattaa olla uimareita samaan aikaan. Koko ranta ei siis ole omassa käytössä saunavuoron aikana.

Rantasaunahinnasto 31.3.2024 alkaen:
  • Yksittäisille saunojille hinta (1 tunti): 7,50 eur/hlö, (min 15 eur)
  • Perhehinta 20 eur/perhe/tunti
  • Rantasaunan hinta ryhmille 90 eur/ryhmä/3 tuntia

Ravintolan tilaussauna (sähkölämmitteinen)

Ravintolan yhteydessä lämpiää talviaikaan käytössä oleva tilaussauna. Saunan yhteydessä on pukuhuone ja saunan lauteille mahtuu yhtäaikaisesti n. 10 henkilöä.

Ravintolan tilaussaunahinnasto 31.3.2024 alkaen:
  • Yksittäisille saunojille (1 tunti): 7,50 eur/hlö, (min 15 eur)
  • perhehinta 20 eur/perhe/tunti
  • Tilaussauna ryhmille 90 eur/ryhmä/3 tuntia

Valkeisen pihapiirin eläinystävät

Porojen lisäksi pihapiirissämme asustelee muitakin kotieläimiä. Niitä voit rapsutella vapaasti, kuitenkaan niiden elämää häiritsemättä. Aitauksiin ei voi mennä mutta aidan läpi niitä voi rapsutella ja ruokkia heinällä.

Pihapiirin lady nro 1 on lempeä kolmevuotias labradorinnoutajamme Tango. Hän on ystävällinen ja tykkää rapsutuksista ja hän myös mielellään opastaa teidät kierrokselle pihan muille eläinystäville.

Hevosia pihapiirissä asustaa kolme, poni Mimi, vanha-pappa Make ja nuori Suomenhevosemme Grafiitti.

Lampaita on neljä, Milda ja Liinu ja 2023 syntyneet Riihon tilan kasvatit Leenu ja Tiinu.

Kissat Tipsu ja Tarzan vilahtavat pihapiirissä satunnaisesti mutta hyvällä onnella niitä voi päästä rapsuttelemaan terassin kulmalla kun he paistattelevat päivää.

 

Pihapiirin monipuoliset aktiviteetit

Pihassa voit veloituksetta käyttää grillikotaa ja grillikatosta ja paistaa vaikka iltapalamakkarat, rapsutella eläimiä, pelata nurmikentällä jalkapalloa tai lentopalloa tai vaikka heittää mölkkyä. Vapaassa käytössä on myös lapsille trampoliini, hiekkalaatikko sekä leikkimökki. Voit lähteä pellolle heittelemään frisbeegolfia tai kävellä rantaan uimaan. Talvella pihasta lähtee hurja pulkkamäki ja ladulle pääsee ihan ovelta.

Uimaranta on hyvin suosittu kesällä ja sinne voikin mennä viettämään aikaa parhaiten päiväaikaan jolloin ei ole ruuhkaa. Illalla rannassa on enemmän käyttäjiä.

Tai varaisitko poropuistovierailun ja lähtisit rapsuttelemaan poroja? Voit myös ostaa vastaanotosta jäkäläpussin ja mennä ruokkimaan poroja omatoimisesti aitauksen ulkopuolelta.

Tekemistä ja näkemistä meillä Ähtärissä riittää! Vain 10 minuutin ajomatkan päässä meiltä tapaat pandakaksikon Lumin ja Pyryn Ähtärin Eläinpuistossa. Flowpark Ähtäri Zoossa pääset testaamaan kestääkö kanttisi seikkailuradoilla! Tai miltä kuulostaisi keilaus eläinpuistokierroksen jälkeen. Kajakit melontaretkelle Ähtärissä vuokraa Vesivaeltajat. Herkullisen leivoshetken voi nauttia  Vanha Pappila Hetkessä.  Jos ratsastus on sinun juttusi, voit lähteä Issikkavaellukselle naapuritallille, Vauhti-Matin Ratsutilalle. Ja sadepäivän tullen sattuessa olet puolessa tunnissa Keskisen kyläkaupalla, ostosmatkailijan paratiisissa. Lisää Ähtärin nähtävyyksistä voit lukea Visit Ähtärin sivuilta.

Vuokraa kauttamme

Meiltä voit vuokrata käyttöösi lomasi ajaksi maastopyöriä ja sähköpyöriä, lumikenkiä ja liukulumikenkiä sekä kajakkeja. Kysäise lisätietoa hyvissä ajoin vaikka jo majoitusvarausta tehdessäsi.

Vuokraa tästä sähkömaastopyörä:

Sähköavusteinen maastopyörä sopii kaikille!

Sähköavustuksen tehoa voi säätää oman jaksamisen mukaan. Samalle retkelle voi osallistua hyvin eritasoisia pyöräretkeilijöitä.

Nouto ja palautus: Valkeisen Loma

Pyörävuokra sisältää: Laadukas sähkömaastopyörä, kypärä sekä kaarilukko pakattuna Lähiloma.fi -selkäreppuun ja käytönopastus, joka kuuluu vuokra-aikaan.

Lisähintaan saatavilla: Tarvittaessa toimitus/nouto asiakkaan toiveen mukaisesti sovitusta paikasta.

Soveltuu normaalikuntoisille ja pyöräilytaitoisille.

Sähköpyörän vuokraus

Sähköpyörän vuokraus

Mitä jos lähtisit tutkimaan Ähtäriä sähköpyörällä polkien? Vuokraa meiltä sähköpyörä, ota käyttöön Outdoor Active sovellus ja kierrä vaikka elämyksellinen ja Ähtärin parhaimmat nähtävyydet esittelevä Kolmen Tähden Polkaisun reitti.

Varaa

Kolmen Tähden polkaisu tapahtuma syyskuun viimeisenä lauantaina jälleen 2024!

Lue lisää tapahtuman omilta sivuilta. Syksyn 2024 polkaisu tulee varattavaksi kevään aikana.