Poropuisto - aktiviteetit Ähtärissä

Tekemistä Ähtärissä ympäri vuoden

Varaa online

Valkeisen Loman Poropuisto

Etsitkö tekemistä Ähtärissä?
Poropuistossamme pääset aistimaan Lapin tunnelmaa!

Poropuistossamme asustelee tällä hetkellä 9 poroa: Ajokasoppilaat Visa ja Valhalla sekä tytöt Veronica, Vilma, Vilja ja Veera ja Pikku V. sekä kevään 2021 vasat Viivi ja Wagner. Poromme ovat kaikki kesyjä ja rakastavat jäkälää, jota pääsee poropuistovierailun aikana poroille syöttämään. He kaikki toivottavat teidät lämpimästi tervetulleeksi Poropuistoon tai voit ostaa vastaanotosta jäkäläpussin ja syöttää poroja omatoimisesti aidan ulkopuolelta.

Muista varata vierailusi ennakkoon!

Poroajeluissa sää- ja lumivaraus

Varaukset: Ennakkovaraus kaikkiin ohjelmiin aina viimeistään edellisenä päivänä klo 18 mennessä, jotta varmistat pääsyn vierailulle juuri toivomanasi ajankohtana.

Kysy poroa joulunavauksiin ja muihin tilaisuuksiin! Hinta 120 EUR/tunti + kilometrikorvaus tai sopimuksen mukaan. Visa poromme on näytellyt Pyynikin kesäteatterissa kesällä 2016 ja ollut mukana Red Bull Crashed Ice videolla Jyväskylän osakilpailun yhteydessä 2017 tammikuussa. Edesmennyt Ville-Galle taas on useiden muiden keikkojensa lisäksi ajeluttanut NFL-tähtiä Näsijärven jäällä helmikuussa 2017.