Poropuisto

Poropuistossa pääset aistimaan Lapin tunnelmaa

Varaa online

Valkeisen Loman Poropuisto

Katso hiihtolomaviikkojen 8 ja 9 ohjelma täältä.
Poropuistossamme pääset aistimaan Lapin tunnelmaa

Poropuistossamme asustelee tällä hetkellä 7 poroa: Ajokasoppilaat Visa ja Valhalla sekä tytöt Veronica, Vilma, Vilja ja Veera sekä kevään 2020 vasa Pikku V. Poromme ovat kaikki kesyjä ja rakastavat jäkälää, jota pääsee poropuistovierailun aikana poroille syöttämään. He kaikki toivottavat teidät lämpimästi tervetulleeksi Poropuistoon ja poroajelulle tai voit ostaa vastaanotosta jäkäläpussin ja syöttää poroja omatoimisesti aidan ulkopuolelta.

Kysy poroa joulunavauksiin ja muihin tilaisuuksiin! Hinta 120 EUR/tunti + kilometrikorvaus tai sopimuksen mukaan. Visa poromme on näytellyt Pyynikin kesäteatterissa kesällä 2016 ja ollut mukana Red Bull Crashed Ice videolla Jyväskylän osakilpailun yhteydessä 2017 tammikuussa. Edesmennyt Ville-Galle taas on useiden muiden keikkojensa lisäksi ajeluttanut NFL-tähtiä Näsijärven jäällä helmikuussa 2017.

Poropuistovierailut 2021

Hinta: 6 EUR/henkilö, min. 12 EUR
Perhehinta: 18 EUR/perhe (max 2 aik+3 lasta)
Hinta sisältää: Pääsyn Valkeisen poropuistoon ruokkimaan ja silittämään porojamme ja ottamaan kuvia. Kuulet tarinoita tilan poroista ja poronhoidosta näillä leveysasteilla. Hinta sisältää myös jäkäläpussin. Kesto 15-30 min tai tilanteen mukaan.

Poropuistovierailu sekä kahvituokio tulen äärellä laavulla ”Walk with the reindeer”

Hinta: 18 EUR/henkilö, 12 EUR/lapsi 4-12v. (Minimi 6 henkilöä). Pienemmät ryhmät: kysy tarjous.

Hinta sisältää: Pienen kävelyretken Valkeisen poropuiston metsään ruokkimaan ja silittämään porojamme ja ottamaan kuvia. Kuulet tarinoita tilan poroista ja poronhoidosta näillä leveysasteilla.  Lopuksi tunnelmoidaan tulen äärellä ja nautitaan nokipannukahvia ja mehua sekä sesongin kahvileipää. Lisäksi voit kokeilla suopunginheittoa. Hinta sisältää myös jäkäläpussin.

Poroajelut 2021 (alkaen aikaisintaan kevättalvella 2021)

Hinta: 45 EUR/aikuinen, 22 EUR/4-12-vuotias
Talvilomatarjous 2021: 35 EUR/aikuinen, 15 EUR/lapsi 4-12-vuotias (lapsen hinta voimassa kun mukana vähintään yksi maksava aikuinen)
Hinta sisältää: Poroajelu n. 700 m radalla, jonka jälkeen porojen ruokkimista aitauksessa sekä valokuvaamista. Isäntä kertoo poroista ja poronhoidosta. Ajelun jälkeen nautitaan nokipannukahvia ja kahvileipää sesongin mukaan laavulla tulen äärellä. Vierailun päätteeksi kokeillaan suopunginheittoa. Poroajelusta saa muistoksi poroajokortin. Hinta sisältää myös jäkäläpussin.

Tai jos et halua ajaa, vaan olet muuten mukana ohjelmassa kuvaten ja kannustaen ja kahvia nauttien, hinta on 18 EUR/aikuinen, 12 EUR/lapsi 4-12-vuotias.

Sää- ja lumivaraus

Varaukset: Ennakkovaraus aina viimeistään edellisenä päivänä klo 18 mennessä.