Varaa online

Sveitsiläinen ilta

Tervetuloa nauttimaan sveitsiläisestä tunnelmasta Valkeisen Lomaan, Ähtäriin. Yhdistä iltaan vaikka tyttöjen, ilta, perheen kiva yhteinen ilta tai työporukan tykypäivä. Alkuun nautimme kupin kuumaa hehkuviinin muodossa poroaitauksen laavulla, tulen ääressä ja ruokimme samalla poroja niiden herkulla, jäkälällä. Sen jälkeen siirrymme ravintolaan ja pöytiin juustofonduen ja leikkeleiden pariin. Juustofonduen kanssa nautitaan sveitsiläisiä viinejä; joko kuivaa Chasselas-valkoviiniä tai keskitäyteläistä Pinot Noiria. Myös lasilliset Kirschiä kuuluvat pakettiin.

Sveitsiläiseen tunnelmaan teitä johdattaa Viinitupa Vuorenmajan emäntä, sommelier ja viiniasiantuntija WSET3, Anu Schuoler, joka emännöi illan ajan. Hänkin toivottaa teidät tervetulleeksi hyvän ruuan ja juoman äärelle Valkeisen tunnelmalliseen ravintolaan.

Sveitsiläisiä iltoja järjestämme yleisinä tapahtumina mutta myös pienille ryhmille tilauksesta toivomaanne aikaan. Kysy rohkeasti lisää sähköpostitse valkeisenloma (at) valkeisenloma.com tai 050-5336045 / Auni.