Pikkujoulut

Tervetuloa aidon ja kotoisan jouluruuan äärelle!

valkeisen-loma, joulukoriste

Varaa online

Pikkujoulut Valkeisella

Taas herätään uuteen pikkujoulukauteen, tänä vuonna toivottavasti ilman kokoontumisrajoituksia. Jos pikkujoulusi peruuntuivat viime vuonna tai jäivät muuten väliin, niin ole nopea ja varaa oma pikkujouluiltasi meiltä.

Valittavana on tänäkin vuonna perinteinen menu tai vähän modernimmalla tvistillä rakennettu menu. Kummatkin herkullisia ja taatusti kotitekoista ja maukasta. Menut löytyvät täältä.

Hinnat sisältävät tilavuokran n. 2-3 tuntia sekä alv:n 14 % ja ovat voimassa arkisin ja lauantaisin. Ruokailut järjestetään yksityistilaisuuksina. Lapset 5-12v. -50 %. Ruokamme ovat kaikki itsetehtyjä ja laktoosittomia, muut erityisruokavaliot huomioimme ennakkoon ilmoitettuina+4 EUR/erityisruokavalio. Ravintolassamme on A-oikeudet.

Jouluruokailut ovat saatavissa 18.12.21 saakka.

Pikkujouluiltaan voit yhdistää meillä myös poropuistossa vierailun. Esimerkiksi jälkiruokakahvit voidaan järjestää pienestä lisämakusta poroaitauksen laavulla samalla poroja ihastellen ja ruokkien. Tai isäntä voi lämmittää savusaunan ja kylpytynnyrin ruuan päälle ja voitte jatkaa iltaa porukalla saunoen ja kylpien. Myös majoitus järjestyy jolloin väsymyksen tullen voi siirtyä Aurinkorinteen uusiin huoneisiin makoisille unille. Tai miten olisi jos välittäisit meille toiveen että joulupukki poroineen vierailisi illan aikana. Voimme viedä toivetta eteenpäin ja tiedustella josko pukki ehtisi piipahtamaan paikanpäällä.

Tervetuloa kokemaan Valkeisen aito jouluinen tunnelma!

 

Varaukset:  valkeisenloma@valkeisenloma.com  tai puhelimitse/WhatsAppilla 050-5666843/Altti tai 050-5336045/Auni