Saunat

Rantasauna, savusauna sekä kylpytynnyri

Varaa online

Savusauna ja kylpytynnyri

Nautiskelijoille voidaan lämmittää vuosikymmeniä vanha savusauna ja saunomisen lomassa voi nauttia myös kylpytynnyrin lämpimästä vedestä.

Savusaunan ylälauteelle mahtuu kerralla noin 10-12 aikuista ja kylpytynnyriin kerralla noin seitsemän aikuista. Savusaunalle tulee kylmä vesi ja lämmin vesi on isoissa saaveissa. Savusaunan löylyt riittävät 3-4 h saunomiseen. Saunan yhteydessä on pukuhuone. Savusauna sijaitsee tilan pihapiirin laidalla ja sieltä on matkaa Ravintolarakennukseemme n. 50 m.

Hinnasto:

  • Savusaunan ja kylpytynnyrin hinta ryhmille: 320 eur/ryhmä (3-4 h)
  • Kesällä lämmitysiltoina 12 eur/ hlö
  • Perhehinta (2 aik + 2-3 lasta) 40 eur/perhe
  • Kylpytynnyrin voi myös lämmittää Ravintolan tilaussaunan yhteydessä, hinta kylpytynnyrille tällöin 140 eur/ryhmä. Ryhmät voivat tiedustella myös pakettitarjoustamme Savusaunasta, kylpytynnyristä ja rantasaunasta!

Kylpytynnyrimalliamme valmistaa ähtäriläinen yritys AMH-Puu.

Tilaussauna

Ravintolan yhteydessä lämpiää tasokas tilaussauna. Tilaussauna lämpiää vain talviaikaan, kesällä käytössä on rantasauna.

Hinnasto:

  • Tilaussauna ryhmille 80 eur/ryhmä/3 tuntia tai sopimuksen mukaan
  • Yksittäisille saunojille (1 tunti): 5 eur/hlö, (min 10 eur) perhehinta 15 eur/perhe/tunti

 

Rantasauna

Keväällä 2019 remontoitu rantasauna, joka sijaitsee loistavalla uimarannalla, on kesällä hyvin suosittu. Rantasauna on käytössä kevät-kesä-syysaikaan. Koska rantasauna on kesäiltaisin hyvin suosittu ja illassa vain rajallinen määrä tunteja, saunan voi mielellään varata jo hyvissä ajoin, vaikka jo majoitusvarauksen yhteydessä tai viimeistään saapuessa.

Hinnasto:

  • Rantasaunan hinta ryhmille 80 eur/ryhmä/ilta (max 24:00 asti)
  • Yksittäisille saunojille hinta (1 tunti): 5 eur/hlö, (min 10 eur)
  • Perhehinta 15 eur/perhe/tunti

Turvehoidot

Tarjoamme myös turvehoitoja sekä mahdollisuuden kokea turvesaunan virkistävät aromit.

Käytämme ähtäriläistä Lehtosuon hoitoturvetta, jota voit myös ostaa meiltä vaikkapa tuliaiseksi. (www.lehtopeat.fi)

Lehtosuon Hoitoturve on puhdas suomalainen luonnontuote, jonka terapeuttinen vaikutus perustuu korkeaan lämpötilaan, turpeen antiseptiseen vaikutukseen ja turpeessa oleviin biologisten ainesosien aktivoivaan vaikutukseen.

Hoitoturvesarjasta löytyy mm. shampoota, kasvovettä, saippuaa, kasvonaamio, jalkahoito sekä hoitoturvetta erikokoisissa pakkauksissa 100 grammasta 1,5 kiloon.