Saunat

Rantasauna, savusauna sekä palju

Varaa online

Savusaunan vuokraus

Vuokraa sauna Valkeisen Lomasta! Meillä pääset nauttimaan vuosikymmeniä vanhasta savusaunasta ja saunomisen lomassa voi nauttia myös paljun lämpimästä vedestä.

Savusaunan ylälauteelle mahtuu kerralla noin 10-12 aikuista ja kylpytynnyriin kerralla noin seitsemän aikuista. Savusaunalle tulee kylmä vesi ja lämmin vesi on isoissa saaveissa. Savusaunan löylyt riittävät 3-4 h saunomiseen. Saunan yhteydessä on pukuhuone. Savusauna sijaitsee tilan pihapiirin laidalla ja sieltä on matkaa Ravintolarakennukseemme n. 50 m.

Hinnasto 1.7.2021 alkaen:

  • Savusaunan ja paljun hinta ryhmille: 330 eur/ryhmä (3-4 h)
  • Kesällä lämmitysiltoina 19 eur/ hlö naisten ja miesten vuoroilla
  • Oma yksityinen perhevuoro lämmitysiltoina 60 eur/perhe/tunti
  • Paljun voi myös lämmittää Ravintolan tilaussaunan yhteydessä, hinta kylpytynnyrille tällöin 190 eur/ryhmä. Ryhmät voivat tiedustella myös pakettitarjoustamme Savusaunasta, kylpytynnyristä ja rantasaunasta!

Kylpytynnyrimalliamme valmistaa ähtäriläinen yritys AMH-Puu.

Saunan vuokraus

Ravintolan yhteydessä lämpiää tasokas tilaussauna. Tilaussauna lämpiää vain talviaikaan, kesällä käytössä on rantasauna.

Hinnasto 1.7.2020 alkaen:

  • Yksittäisille saunojille (1 tunti): 7 eur/hlö, (min 14 eur) perhehinta 19 eur/perhe/tunti
  • Tilaussauna ryhmille 90 eur/ryhmä/3 tuntia

Rantasaunan vuokraus

Keväällä 2019 remontoitu rantasauna, joka sijaitsee loistavalla uimarannalla, on kesällä hyvin suosittu. Rantasauna on käytössä kevät-kesä-syysaikaan. Koska rantasauna on kesäiltaisin hyvin suosittu ja illassa vain rajallinen määrä tunteja, saunan voi mielellään varata jo hyvissä ajoin, vaikka jo majoitusvarauksen yhteydessä tai viimeistään saapuessa. Huomaathan kuitenkin että saunavuoron aikana sauna on omassa käytössä, mutta rannassa saattaa olla uimareita samaan aikaan. Koko ranta ei siis ole omassa käytössä saunavuoron aikana.

Hinnasto 1.7.2021 alkaen:

  • Yksittäisille saunojille hinta (1 tunti): 7 eur/hlö, (min 14 eur)
  • Perhehinta 19 eur/perhe/tunti
  • Rantasaunan hinta ryhmille 90 eur/ryhmä/3 tuntia

Turvehoidot

Tarjoamme myös turvehoitoja sekä mahdollisuuden kokea turvesaunan virkistävät aromit.

Käytämme ähtäriläistä Lehtosuon hoitoturvetta, jota voit myös ostaa meiltä vaikkapa tuliaiseksi.

Lehtosuon Hoitoturve on puhdas suomalainen luonnontuote, jonka terapeuttinen vaikutus perustuu korkeaan lämpötilaan, turpeen antiseptiseen vaikutukseen ja turpeessa oleviin biologisten ainesosien aktivoivaan vaikutukseen.

Hoitoturvesarjasta löytyy mm. shampoota, kasvovettä, saippuaa, kasvonaamio, jalkahoito sekä hoitoturvetta erikokoisissa pakkauksissa 100 grammasta 1,5 kiloon.